Traceability Reference Book 2021: successful traceability implementations with GS1 standards

Geplaatst op: 1 maart 2022

Openheid over duurzaamheid, voedselveiligheid, fairtrade en milieudruk is belangrijker dan ooit en In het GS1 Traceability Reference Book kunt u leren hoe het gebruik van GS1-standaarden traceerbaarheid mogelijk maakt in een diverse reeks industriesectoren en toeleveringsketens. De verhalen laten zien dat ze echte waarde hebben verdiend, ongeacht de investeringen die deze bedrijven hebben gedaan.

U zult ook lezen hoe een technologie-agnostische benadering van standaarden organisaties in staat stelt te kiezen wat het meest geschikt is voor hun behoeften op het gebied van gegevensuitwisseling bij het nastreven van traceerbaarheidsvoordelen.

Deel dit bericht op:

FreshUpstream-logo

Over Fresh Upstream

De stichting Fresh Upstream werkt aan één digi-taal in de internationale agroketen. Doel is een transparante keten voor handelspartners, overheid en consument: van kas tot kassa, van boerderij tot bord. Begrijpelijke en toegankelijke informatiestandaarden via GS1 staan daarbij centraal. Fresh Upstream is in 2018 opgericht door FNLI, GroentenFruit Huis, Frug I Com, CBL, Nevedi, LTO Nederland en GS1 Nederland.