Traceability Reference Book 2021: successful traceability implementations with GS1 standards

Openheid over duurzaamheid, voedselveiligheid, fairtrade en milieudruk is belangrijker dan ooit en In het GS1 Traceability Reference Book kunt u leren hoe het gebruik van GS1-standaarden traceerbaarheid mogelijk maakt in een diverse reeks industriesectoren en toeleveringsketens. De verhalen laten zien dat ze echte waarde hebben verdiend, ongeacht de investeringen die deze bedrijven hebben gedaan.

U zult ook lezen hoe een technologie-agnostische benadering van standaarden organisaties in staat stelt te kiezen wat het meest geschikt is voor hun behoeften op het gebied van gegevensuitwisseling bij het nastreven van traceerbaarheidsvoordelen.

Berichtdatum:

01 maart 2022

Deel dit bericht op:

FreshUpstream-logo

Over Fresh Upstream

De stichting Fresh Upstream werkt aan één digi-taal in de internationale agroketen. Doel is een transparante keten voor handelspartners, overheid en consument: van kas tot kassa, van boerderij tot bord. Begrijpelijke en toegankelijke informatiestandaarden via GS1 staan daarbij centraal. Fresh Upstream is in 2018 opgericht door FNLI, GroentenFruit Huis, Frug I Com, CBL, Nevedi, LTO Nederland en GS1 Nederland.