Deelname Fruit Logistica 2023

Geplaatst op: 26 januari 2023

Van 8 t/m 10 februari is het team van Fresh Upstream aanwezig op de Fruit Logistica waar zij op overzichtelijke wijze nut en noodzaak van identificerende, wereldwijd gebruikte coderingen en standaarden in vers-ketens wordt getoond.

De toenemende behoefte aan transparante en efficiënte informatie-uitwisseling dwingt om goede en breed gedragen afspraken te maken over de wijze waarop we organisaties, producten, locaties internationaal duiden. Dit drijft de versnelde acceptatie van de GS1 standaarden worden in agri en food. Niet alleen in de processing en retail, maar juist ook in de upstream-schakels van de vers-ketens.
We ontmoeten u graag in Hal 3.2 | Rij C-30 en gaan graag in gesprek over wat deze standaarden voor u kunnen betekenen.

Deel dit bericht op:

FreshUpstream-logo

Over Fresh Upstream

De stichting Fresh Upstream werkt aan één digi-taal in de internationale agroketen. Doel is een transparante keten voor handelspartners, overheid en consument: van kas tot kassa, van boerderij tot bord. Begrijpelijke en toegankelijke informatiestandaarden via GS1 staan daarbij centraal. Fresh Upstream is in 2018 opgericht door FNLI, GroentenFruit Huis, Frug I Com, CBL, Nevedi, LTO Nederland en GS1 Nederland.