Podcast Data in Bedrijf

Geplaatst op: 26 november 2021

Als de data in de hele keten op orde is, hebben we waardevolle producten. In onze allereerste podcast gaat presentator Ron Lemmens in gesprek met Maartje Beem-Vullings (FruitMasters), Philip den Ouden (Fresh Upstream) en Mirjam Karmiggelt, CEO van GS1 Nederland.

Van welke boom komt mijn appel? Van welke boer komt mijn varkenshaasje? In foodretail zijn traceerbaarheid en transparantie essentieel voor de voedselveiligheid als ook het kunnen voldoen aan de informatiebehoefte van de consument. Dat betekent werk voor de gehele keten. Het pad van de laatste 100 meter is prima geëffend. Hoe is het geregeld in die eerste 900 meter van de supply chain? Luister hier naar de podcast Data in Bedrijf:

Via Soundcloud: https://lnkd.in/gX89aZHb of via Spotify: https://lnkd.in/geV6gB68

Deel dit bericht op:

FreshUpstream-logo

Over Fresh Upstream

De stichting Fresh Upstream werkt aan één digi-taal in de internationale agroketen. Doel is een transparante keten voor handelspartners, overheid en consument: van kas tot kassa, van boerderij tot bord. Begrijpelijke en toegankelijke informatiestandaarden via GS1 staan daarbij centraal. Fresh Upstream is in 2018 opgericht door FNLI, GroentenFruit Huis, Frug I Com, CBL, Nevedi, LTO Nederland en GS1 Nederland.